ĐERDAPU SAMO BOD U ŽITORAĐI

165

U 19. kolu Srpske lige Istok fudbaleri Đerdapa osvojili su bod jer su na gostovanju u Žitorađi sa istoimenom ekipom igrali nerešeno 1:1. U nezanimljivom prvom poluvremenu nije bilo golova, ali se slika na terenu promenila u nastavku.

Domaći su krenuli angažovanije, preuzeli su inicijativu ali ih je saseklo isključenje Kostadinovića koji je u roku od 120 sekundi dobio dve opomene pa je u 52. minutu morao u svlačionicu.

To je izazvalo buru negodovanja nezadovoljnih gledalaca, pomoćni sudija Kalezić pogođen je tvrdim predmetom što je izazvalo desetominutni prekid, a utakmica je nastavljena kada je ispražnjen taj deo gledališta.

U nastavku brojčanu prednost Kladovljani su iskoristili u 64. minutu, u kaznenom prostoru lopta je pogodila u ruku nekog od domaćih fudbalera sudija je pokazao na belu tačku, a siguran sa jedanaest metara bio je Ognjen Novčić.

Kada je izgledalo da će Kladoljani kući sa tri boda rezervista Burgić je u u drugom minutu nadoknade vremena iskoristio kiks 18 -godišnjeg golmana Stanojevića i smestio je loptu u nezaštićenu mrežu.

Đerdap je 13. na tabeli sa 21-im bodom koliko ima i dvanesti Timočanin ekipa koja u subotu 30. marta gostuje na Gradskom stadionu pored Dunava. Utakmica je od 15 sati i 30 minuta.

Prethodni članakU OSNOVNIM ŠKOLAMA U OPŠTINI KLADOVO ODRŽANA PROBA MALE MATURE
Naredni članakVELIKO INTERESOVANJE ZA PREVENTIVNE PREGLEDE U ZC „KLADOVO“