KLADOVO OTVORENOG SRCA

357

Tradicionalno se u centru grada od kraja decembra do početka januara organizuje manifestacija „Kladovo-opština otvorenog srca” koja uključuje novogodišnji bazar i kulturno–zabavni program namenjen svim generacijama.

Manifestacija „Kladovo – opština otvorenog srca“ okupila je na novogodišnjem bazaru zanatlije, izrađivače rukotvorina i suvenira, male privrednike i poljoprivredna gazdinstva koji su građanima ponudili praznične ukrase, ručne radove, upotrebne i ukrasne predmete, ali i rakije i vina.

U petak, 30. decembra u centru grada nastupiće mladi talenti Osnovne muzičke škole „Konstantin Babić“ iz Kladova, AKUD  „Polet“ i plesna grupa „Rea Dens“, a za najmlađu publiku predviđen je i program sa kostimiranim animatorima.

Organizatori, Turistička organizacija opštine Kladovo i Kancelarija za mlade sa lokalnom samoupravom kao pokroviteljem manifestacije organizovali su humanitarnu akciju „Od srca srcu“ u okviru koje se jednoj kladovskoj porodici, u dogovoru sa Centrom za socijalni rad, obezbeđuju osnovni uslovi za život. Tokom ove dvodnevne akcije prikupljeno je 46.100,00 dinara, rekli su organizatori uz zahvalnost svima koji su pomogli.

Inače, ovogodišnju manifestaciju svojim koncertom otvorio je popularni „Tropiko bend“ koji je okupio brojne ljubitelje njihovih pesama. Manifestacija „Kladovo – opština otvorenog srca“ traje do 9. januara 2023. godine.

Prethodni članakDEDA MRAZ OBRADOVAO NAJMLAĐE U PU „NEVEN“
Naredni članakIZ DRŽAVNOG BUDŽETA REKORDNA IZDVAJANJA ZA POLJOPRIVREDU