„MAGIJA“, IZLOŽBA SLIKA ANE BARAĆ U VIZITOR CENTRU

94
U Vizitorskom centru Tvrđave Fetislam u Kladovu  otvorena je izložba slika pod nazivom “Magija”, autorke Ane Barać, umetnice iz Negotina. Ana Barać, poznata po svojim apstraktnim radovima, predstavila je novu kolekciju slika koja će biti dostupna za javnost do 8. septembra 2024. godine.

Ana Barać, rođena 1979. godine u Čačku, završila je umetničku školu na odseku za dizajn tekstila u Nišu. Tokom godina, razvila je jedinstvenu tehniku slikanja uljem na platnu, kroz apstrakcije koje se odlikuju bogatim kombinacijama boja i gustim nanosima boje, sa ciljem da uhvati trenutne emocije. Njeni radovi su često inspirisani snovima, predelima i dnevnim aspektima života, dok lepotu pronalazi u malim, jednostavnim stvarima.

Ana Barać je učestvovala na mnogim samostalnim i grupnim izložbama kako u zemlji, tako i u inostranstvu, i svojim radovima privlači pažnju ljubitelja umetnosti širom sveta. Izložba „Magija“ predstavlja njen najnoviji rad i obećava da će posetioci moći da uživaju u bogatstvu boja i emocija koje njene slike prenose.

Posetioci izložbe su pozvani da dođu i dožive jedinstvenu umetničku magiju kroz radove Ane Barać, koja nastavlja da inspiriše i oduševljava svojom kreativnošću i strastvenim pristupom umetnosti.

 

Prethodni članakTESLA DAN, DAN NAUKE U SRBIJI
Naredni članakU ČETVRTAK VEČE FOLKLORA U TVRĐAVI „FETISLAM“