MANIFESTACIJA „JESEN U KLADOVU“ ODRŽAVA SE 4. NOVEMBRA /VIDEO/

1356

Kladovo je opština duge tradicije, žive muzike, pića i izvrsne kuhinje. Zajednička okupljanja održala su se do današnjih dana i ogledaju se u velikom broju raznovrsnih festivala i sabora koji se organizuju tokim čitave godine.

„Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, Turistička organizacija opštine Kladovo, u subotu, 4. novembra, organizuje prvi put manifestaciju „Jesen u Kladovu“, sa namerom da postane tradicionalna. Velika je zainteresovanost izlagača i proizvođača da učestvuju na ovoj manifestaciji. Na desetak štandova i postojećim tezgama, od 10 časova, lokalni proizvođači predstaviće svoja domaća pića, hranu, zimnicu, suvenire i rukotvorine. Na manifestaciji učestvuje i aktiv žena iz sela sa svojom zimnicom i lokalnim specijalitetima koji će moći i da se degustiraju. Od 20 časova koncert će održati niška grupa „Galija“, rekla je Aleksandra Vasiljević, direktorka Turističke organizacije opštine Kladovo

Organizatori daju poslednji atom snage kako bi sadržaji bili što bogatiji, zbog čega nije loša ideja da se jedan vikend posveti ovakvoj manifestaciji koju neizostavno treba posetiti.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakODRŽANA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE KLADOVO
Naredni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI