MATURSKO VEČE NOVE GENERACIJE KLADOVSKIH OSMAKA

1050

Okupljanje kod međunarodnog pristaništa u Kladovu u prisustvu roditelja rođaka, komšija i nastavnika bilo je uvod u šetnju do hotela „Đerdap“ u kojem se  stotinak osmaka svečano na maturskoj večeri oprostilo od osnovne škole.

Radost, sreća i mladost dominirali su u donjoj sali hotela „Đerdap“ u kojoj je muzika bila po ukusu malih maturanata tako da podijum za igru nije bio prazan. U svečarskoj atmosferi je izabran najlepši plesni par, pevale su se karaoke pa će matursko veče koje je održano u organizaciji roditelja ostati upamćeno po radosti smehu, pozitivnom uzbuđenju i dobrom provodu. Sve to oplemenilo  je druženje  još jedne generacije Kladovskih osmaka za koje nakon završetka osmogodišnjeg školovanja nema predaha.

Novina je da je zbog produženja roka za žalbe na rezultate završnog ispita izmenjen  kalendar upisa u srednje škole pa se tako liste želja predaju 1. i 2. jula umesto 29 i 30. juna,dok će se upis u prvi razred srednjih škola sprovesti  9.i 10  jula od 8 do 15 sati, a od ove godine omogućen je i elektronski upis u škole. U skladu sa tim, učenici i njihovi roditelji  ne treba da dolaze u školu radi upisivanja, iako i ove godine postoji mogućnost upisa učenika direktno u školi, ali je preporuka da se upis odradi onlajn preko eUprave.

Prethodni članakPODRHTAVANJE TLA UZNEMIRILO KLADOVLJANE I PROBUDILO TEKIJANCE
Naredni članakU KLADOVSKIM HOTELIMA TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE I UZDAJU SE U DOMAĆEG GOSTA