ODLOŽEN VEČERAŠNJI PROGRAM „ETNO FESTIVALA“

4731

Organizatori „Etno festiva“ obaveštavaju publiku i javnost da je zbog najavljenog nevremena otkazan celokupni program zakazan za večeras, subotu, 22. jul u centru Kladova.

Odluka je doneta u konsultaciji sa Opštinskim štabom za vanredne situacije – organizatori nisu želeli da rizikuju bezbednost učesnika i posetilaca. Takođe, usled olujnog vetra i velikih količina padavina, velika šteta može da nastane pre svega na skupoj opremi, a zatim i na brojnim štandovima, pultovima, montažnim šankovima, svetlećim reklamama, raznim privremenim sponzorskim objektima.

Koncert Željka Vasića, zakazan za nedelju, 23. jul, biće održan, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. O datumu održavanja otkazanih koncerta, publika će biti naknadno obaveštena.

Iznenadne promene vremena su poslednjih godina sve ekstremnije i skoro da ih je nemoguće precizno predvideti unapred, tako da je  sinoć program bio prekinut zbog nevremena.

I za danas je Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio na nevreme te je upaljen crveni meteo alarm. Kasno posle podne, uveče i tokom noći vreme će biti nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a ima uslova i za nepogode sa jakim i olujnim vetrom, ponegde i gradom.

Vremenska nepogode takvog su inteziteta da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja. Treba se često informisati o detaljima očekivanih meteoroloških uslova i rizika. Slediti naredbe i savete nadležnih državnih službi poručuju iz RHMZ-a.

Prethodni članakUHAPŠENI MALOLETNICI ZBOG LAŽNIH DOJAVA O POSTAVLJENIM BOMBAMA
Naredni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI