ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA OO SNS KLADOVO

541

U prepunoj sali Doma kulture, održana je izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kladovo kojoj je prisustvovao Luka Petrović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS i oko 400 članova stranke kladovske opštine. Na Skupštini je Saša Nikolić, poverenik OO SNS Kladovo, jednoglasno izabran za predsednika, a Bojan Božanović za sekretara.

Pre izborne skupštine, u svim Mesnim odborima održani su izbori na kojima su izabrani predsednici odbora i delegati za izbornu skupštinu. Kandidaturu Saše Nikolića za predsednika OO SNS obrazložili su Milan Ćeha, Katarina Bibulović, Branibor Atanacković i Milena Prvulović.

Nakon predloga za kanidaturu, skupu se obratio Saša Nikolić, predsednik OO SNS Kladovo, i istakao da, od kada je SNS preuzela odgovornost da vodi opštinu Kladovo, urađeno mnogo i da je ono danas mesto mnogo lepše i uređenije. Zahvaljujući sinergiji koja je stvorena između opštinskog i republičkog nivoa, završeni su projekti od vitalnog značaja za razvoj opštine.

„Naša obaveza je da i dalje vredno radimo i stvaramo bolje uslove za život u našoj opštini. Pred nama su novi izazovi sa kojima ćemo se susretati u godinama pred nama. Bilo bi dobro da vreme koje dolazi bude vreme naše sabornosti, većeg razumevanja i poštovanja, a ne vreme podela. Samo uz jaku i iskrenu podršku koju ćemo svi zajedno pružiti našem predsedniku Aleksandru Vučiću, možemo da očekujemo da će Srbija biti još snažnija“, naglasio je Saša Nikolić.

PREDAJA NIJE OPCIJA! ŽIVELA SRBIJA, ŽIVELO KLADOVO!

Prethodni članakOPŠTINA KLADOVO UČESNIK PANEL DISKUSIJE NA SAJMU TURIZMA /VIDEO/
Naredni članakPODRŠKA OBOLELIMA OD RETKIH BOLESTI