OPŠTINSKO RUKOVODSTVO ODRŽALO SASTANAK SA VATROGASCIMA

211

Opštinsko rukovodstvo održalo je sastanak sa predstavnicima Dobrovoljnih vatrogasnih društava Kladova i Grabovice sa ciljem zajedničke saradnje i reagovanja prilikom elementarnih nepogoda.

Predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić naglasio je da je lokalna samouprava spremna da, u još većoj meri, podrži rad Dobrovoljno vatrogasnih društava, kako bi se povećala bezbednost građana opštine Kladovo kada je reč o prirodnim katastrofama. On se u razgovoru posebno zahvalio vatrogascima što brinu o građanima u otežnim uslovima.

Lokalna samouprava je u gotovo svakodnevnom kontaktu i razgovara o njihovim potrebama i problemima te je opredelila veća sredstva iz budžeta za narednu godinu kako bi se ispunili ciljevi vatrogasnog društva. Između ostalog, ciljevi su omasovljenje Dobrovoljno vatrogasnih društava, edukacija građana svih uzrasta i nabavka neophodne opreme.

I ovom prilikom je istaknuto da je opštinsko rukovodstvo, kao i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva, na usluzi građanima 24 sata.

Foto Opština Kladovo

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članak1. DECEMBAR SVETSKI DAN BORBE PROTIV HIV
Naredni članakU NOVEMBRU DEVET POŽARA; OD POČETKA GODINE 157