POJAČAN INSPEKCIJSKI NADZOR

743

Na trećoj sednici Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora opštine Kladovo na kojoj su prisustvovali Saša Nikolić predsednik opštine Kladovo i Saša Janković načelnik Policijske stanice dogovoreno je da se pojača rad nadležnih službi tokom predstojećih praznika.

To podrazumeva koordinisano delovanje u okviru njihovih
nadležnosti  policije i opštinske inspekcije u obavljanju pojačanog nadzora i kontrole za vreme novogodišnjih i božićnih praznika.Vlada Srbije usvojila je preporuku Kriznog štaba da restorani i kafići 31. decembra i 1. januara rade do 18 sati,a prodavnice prehrambene robe do 20 časova. Saradnja policije i inspekcije podrazumeva proveru sprovođenja mera Vlade Republike Srbije koje su donete u cilju  sprečavanju širenja virusa korona.To se odnosi na kontrolu radnog vremena ugostiteljskih objekata i okupljanja građana. Uz apel da se stanovnici opštine
Kladovo ponašaju odgovorno uz primenu propisanih mera članovi Komisije službenici policije i Odeljenja za inspekcijske poslove opštine Kladovo koji rade u interesu građana i sigurnijeg i bezbednijeg funkcionisanja lokalne zajednice poželeli su sugrađanima bolju i uspešniju godinu, navodi se u saopštenju sa sednice.

Prethodni članakRADIJATORI TOPLI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI
Naredni članakPREDSEDNIK OPŠTINE KLADOVO DARIVAO MALU NAĐU PRVOROĐENU BEBU U KLADOVU