POZORIŠNA PREDSTAVA „PRIČA SE PO GRADU“ U KLADOVU

212

Pozorišna predstava „Priča se po gradu“, koju potpisuje Staša Koprivica u utorak, 21. februara od 19 časova biće izvedena na sceni velike sale Centra za kulturu Kladovo.

Šarmantni glumački kvartet u sastavu: Sena Đorović, Olga Odanović, Dubravka Mijatović i Anastasia Mandić sa mnogo uspeha igra ovu intgrigantu predstavu koja je za kratko vreme postala hit u zemlji i regionu i izaziva veliko interesovanje gde god igra. Komedija govori o tome kako jedan zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke.

Nina, njena ćerka Maja i Majine drugarice, Dunja i Koka, provode svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu, u dokolici isprobavajući najčudnije tretmane, kreme i ulja, uspevajući da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Njihovu ustaljenu svakodnevicu prekida trač o navodnom neverstvu Majinog muža, koji se širi gradom. Klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava, a višedecenijsko žensko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji firme GMR iz Beograda.

Cena ulaznice je 700 dinara. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na blagajni Doma omladine svakog radnog dana od 7 do 15 časova ili na dan predstave sat vremena pred početak na blagajni Doma kulture.

Prethodni članakODIGRANE PRVE KONTROLNE UTAKMICE KLADOVSKIH FUDBALERA
Naredni članakPSSS NA USLUZI KLADOVLJANIMA