PREZENTACIJA TURISTIČKE MOBILNE APLIKACIJE U FETISLAMU

560

Projekat „Mobilna aplikacija sa turnejama i pričam“ koji realizuju Televizija Kladovo, Srbija šume i Turistička organizacija opštine Kladovo biće promovisan 20. oktobra u Visitor centru.

U sklopu projekta „EU za kulturno nasleđe i turizam“, koji je podržan sredstvima Evropske unije i Vlade Nemačke, te sproveden od strane Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju – GIZ, biće predstavljen projekat „Mobilna aplikacija sa turnejama i pričam“ u istočnoj Srbiji koji realizuju Televizija Kladovo, JP „Srbijašume“ i Turistička organizacija opštine Kladovo. Prezentacija je zakazana za petak, 20. oktobar, s početkom u 11 časova, a održaće se u Tvrđavi Fetislam u Visitor centru.

Ova prezentacija pružiće priliku svim prisutnima da se upoznaju s detaljima i funkcionalnostima mobilne aplikacije koja će obogatiti turističku ponudu opštine Kladovo i šireg regiona istočne Srbije. Pozivamo sve zainteresovane građane, putnike, i turističke entuzijaste da se pridruže ovom događaju i saznaju više o tome kako će ova mobilna aplikacija obogatiti njihovo iskustvo istraživanja ovog dela Srbije.

Kroz mobilnu aplikaciju, posetioci će imati priliku da istražuju bogato kulturno i prirodno nasleđe ovog regiona, prateći različite ture i priče koje će ih voditi kroz istorijske, kulturne i prirodne atrakcije; da otkriju skrivene dragulje Istočne Srbije, uključujući lokalnu kulturu, tradiciju, privatne smeštaje, prirodne lepote i istorijske spomenike. Projekat će takođe podstaknuti saradnju sa lokalnim zajednicama, unapređujući svest o značaju očuvanja kulturnog nasleđa i turizma za ekonomski rast.

Ovaj projekat se odvija paralelno sa još 11 sličnih inicijativa u šest opština i gradova u Istočnoj Srbiji, a zajedno će stvoriti sinergiju i znatno obogatiti turističku ponudu ovog dela zemlje.

Prethodni članakJOŠ JEDAN POŽAR NA DEPONIJI
Naredni članakU KLADOVU POČELA IZGRADNJA SOLARNE ELEKTRANE /VIDEO/