SJAJAN USPEH UČENIKA KLADOVSKE MUZIČKE ŠKOLE NA TAKMIČENJU PIJANISTA

605

U Zaječaru je održano takmičenje mladih pijanista. Učenici Osnovne muzičke škole „Konstantin Babić“ iz Kladova, za postignute rezultate, zaslužuju sve pohvale.

U konkurenciji od oko stotinu učenika iz Beograda, Niša, Kruševca, Kraljeva, Trstenika, kao i celog regiona istočne Srbije, kladovski mladi talenti, koji uče klavir na odsecima Danijele Birić, Slađane Mijušković, Maje Milošević, Miloša Pančića i Zlatka Maličkog osvojili su brojne nagrade.

Učenici prvog razreda Nina Blagojević, Lena Klencovljević, Dimitrije Gavrilović i Anja Brozbić zauzeli su prvo mesto. Aleksandra Kalinović i Mladen Genčić iz trećeg razreda ove škole takođe su prvoplasirani. Učenica četvrtog razreda Anđela Pavlović zauzela je drugo mesto Dunja Paunović, šesti razred muzičke škole osvojila je treće mesto. Mentor ovih đaka je nastavnica Danijela Birić.

Lena Jelenković i Milica Belić učenice drugog razreda osvojile su prvu nagradu, prvoplasirana je i Teodora Šeremetović učenica trećeg razreda u klasi nastavnice Slađane Mijušković.

U klasi nastavnice Maje Milošević, Nikolina Majkanović iz trećeg razreda osvojila je prvu  nagradu.

Klasa Miloša Pančića, Milena Krajnjan učenica četvrtog razreda osvojila je drugu nagradu.

Stefan Birić učenik šestog razreda u klasi nastavnika Zlatka Maličkog zauzeo je prvo mesto.

Klavirski duo mentora Danijele Birić i Slađane Mijušković, Nina Blagojević i Lena Jelenković su prvoplasirane sa maksimalnih 100 poena i Aleksandra Kalinović i Teodora Šeremetović učenice trećeg razreda sa dva poena manje su drugoplasirane.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakMUP: APEL UČESNICIMA U SAOBRAĆAJU DA POŠTUJU PROPISE
Naredni članakPLATFORMA „ČUVAM TE“ EVIDENTIRA NASILJE U ŠKOLAMA