U NOVOM SADU PREZENTACIJA TURISTIČKIH LOKACIJA ISTOČNE SRBIJE

249

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) predstaviće u sredu, 5. aprila investicione turističke lokacije istočne Srbije, među njima i projekte koje se odnose na opštinu Kladovo.


Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije zajedno sa Regionalnom privrednom komorom Novi Sad organizuje investicionu prezentaciju turističkih lokacija i projekata istočne Srbije u sredu 5. aprila u Novom Sadu, koja će okupiti vodeće privrednike, konsultante, agencije za nekretnine i druge zainteresovane za investicije u turizmu iz Novog Sada i Vojvodine.

Na prezentaciji će biti predstavljeni razlozi za investiranje u turizam u istočnoj Srbiji kao i 30-tak konkretnih lokacija i projekata iz turizma, kao što su npr: SPA hotel sa izdatom građevinskom dozvolom; niz lokacija pored Dunava, na Staroj planini, na Rtnju, na Negotinskim pivnicama, Sokobanji i skijalištu Crni Vrh; etno selo u dolini Timoka; lovačke kuće; zip-line na Đerdapu, Gamzigradska banja, hoteli na Staroj planini, ribnjak na Dunavu, kamp pored Negotinskih vinarija itd.

Učešće je besplatno a prethodna registracija obavezna.

Prethodni članakTROJE KLADOVLJANA NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU IZ ISTORIJE
Naredni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI ZA 5. MART