U SREDU OBUKA ZA PRUŽAOCE UGOSTITELJSKIH USLUGA

545

U okviru realizacije Projekta „EU Za tebe–Za kulturno nasleđe i turizam“ u sredu 15. juna u sali opštine Kladovo biće održana tematska obuka „Primena zdravstveno-higijenskih mera u objektima turističko-ugostiteljskog sektora – nova normalnost“.

Obuka je predviđena za sve koji pružaju turističke usluge za zaposlene u hotelima, restoranima, pružaocima usluga privatnog smeštaja, kojih je u opštini Kladovo 120, kao i za zaposlene u ustanovama kulture – rekla je  Aleksandra Vasiljević, direktorka TOO Kladovo.

Učesnici će dolaskom na obuku dobiti program i materijale, obuka će trajati oko 2 časa, polaznici će naknadno dobiti sertifikat kao potvrdu da su osposobljeni za prihvat gostiju u uslovima pandemije prouzrokovane COVID – 19. To je deo sertifikacione šeme „Čisto i sigurno“, koju sprovodi Poslovno udruženje HORES. Obuka je besplatna  sprovodi  se preko Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ, a glavni partner je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije. Početak obuke u Kladovu zakazan je za 11 sati, navode iz TOO Kladovo

Prethodni članakKONCERT NEVENE BOŽOVIĆ U KLADOVU
Naredni članakPOBEDA KLJUČA, PORAZ MALE VRBICE, U SUBOTU OPŠTINSKI DERBI