U ZAJEČARU OTVOREN JOŠ JEDAN TEKIJANKIN MARKET

176
 U okviru obeležavanja 34 godine postojanja i uspešnog rada Kompanija Tekijanka otvorila je u Zaječaru moderno opremljen market. U centru grada u petom objektu na površini od 120 kvadrata kupce čeka oko 3500 artikala široke potrošnje, od kojih je 350 prvog radnog dana imalo akcijske cene.
 U minulih godinu Kompanija Tekijanka otvorila je dva prodajna objekta u Paraćinu i jedan u Nišu, pa je poslovanje osim u Borskom i Zaječarskom prošireno na Pomoravski i Nišavski upravni okrug.
Zato je u cilju boljeg, bržeg i efikasnijeg poslovanja prioritet na otvaranje distributivnog centra u Zaječaru, koji će biti u funkciji najverovatnije od juna-ističe Danijela Caranović PR Kompanije „Tekijanka“.

U novotvorenom marketu posao je dobilo devetoro Zaječaraca, a trgovinski lanac sada čini 35 objekata. Razvijena maloprodajna mreža, visoki standardi u kupovini, povoljne cene, zadovoljstvo kupaca i društveno odgovorno poslovanje samo su neki od parametara koji kompaniju „Tekijanka“  čine prepoznatljivom i jedinstvenom na tržištu  Istočne Srbije.

https://youtu.be/uwx8wfMOgWI?si=KwaNG60QLAwlmi-U
Prethodni članakŽENSKA RUKOMETNA UTAKMICA ĐERDAP-NEMANJIĆ U SUBOTU OD 19 SATI
Naredni članak15. INTERNACIONALNI FESTIVAL VLAŠKE MUZIKE „GERGINA“ 6. i 7. MAJA