UREĐENJE PREDŠKOLSKE USTANOVE I CENTRA ZA KULTURU /VIDEO/

552

Opština Kladovo u saradnji sa resornim ministarstvima Republike Srbije realizuje izuzetno važne projekte u našem gradu. Lokalna samouprava kontinuirano ulaže u nabavku nove opreme i uređenja obrazovnih ustanova i ustanova kulture.

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, za podršku sprovođenja mera populacione politike i opština Kladovo, opredelili su sredstva za obnovu i opremanje Predškolske ustanove „Neven“.

„U vrtiću su prošireni smeštajni kapaciteti dogradnjom prostorija za boravak mališana i to je izuzetno važan projekat za našu opštinu“, rekao je predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić.

Drugi značajan projekat jeste opremanje Biblioteke Centar za kulturu. Sredstva za uređenje opredelilo je ministarstvo kulture i opština Kladovo.

„Zgrada ove ustanove kulture duži vremenski period je u lošem stanju, jer je zub vremena učinio svoje, vreme je za potpunu sanaciju fasade i stolarije“, kazao je predsednik Nikolić.

Lokalna samouprava zajedno sa državom i u narednom period radiće na uređenju našeg grada kroz realizaciju vrednih projekata. Sve to je jednako važno i za bolji život naših sugrađana, ali i za turiste koji posećuju našu opštinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakCENE GORIVA NEPROMENJENE
Naredni članakRZS: PROSEČNA ZARADA KLADOVLJANA U JUNU 72.222 DINARA