GORELA KUĆA U KLADOVU

666

Kladovski vatrogasci–spasioci, pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice u sredu, 8. februara, su sa jednim vozilom i dvojicom vatrogasaca intervenisala u periodu od 23:08 do 4:40 časova na gašenju požara u delu kuće u Kladovu. Vatra je, kasno uveče, zahvatila privatno domaćinstvo u Ribarskoj ulici. Nakon više od pet sati borbe sa vatrenom stihijom, požar je ugašen, pričinjena je velika materijalna šteta, a deo objekta je spašen.

Podsetimo, samo dan ranije, pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice, u utorak su bili angažovani na gašenju čak četiri požara. Najpre su uspešno ugasili požar koji je oko 14 sati izbio na dimnjaku jedne od porodičnih kuća, a zatim su skoro dva sata gasili požar koji je zahvatio travu u ataru Velike Kamenice.

U toku popodneva, vatrogasci su gasili i požar koji je zahvatio nisko rastinje u ataru sela Manastirica, a tokom večeri su ponovo intervenisali na gašenju požara kada se na jednoj porodičnoj kući u Kladovu zapalio dimnjak, uspešno sprečivši da se vatra proširi na objekat.

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Kladovo su u januaru imali pet intervencija, od koje su četiri bili požari, a tokom prošle godine su čak 166 puta izašli na teren, najviše zbog požara na otvorenom prostoru.

Prethodni članakPODRHTAVALO TLO NA ISTOKU SRBIJE
Naredni članakAŽURIRANJE PODATAKA O ŽIVOTINJAMA U UPRAVI ZA VETERINU