OBJAVLJENA LISTA PRIJAVLJENIH KANDIDATA ZA POPISIVAČE POLJOPRIVREDE

690

Republički zavod za statistiku spovešće popis poljoprivrede od 1. oktobra do 15. decembra ove godine. Objavljena je rang lista kandidata koji su ušli u prvi krug. Za potrebe sprovođenja Popisa biće angažovano 2.842 popisivača.

Za kandidate koji se pozivaju u drugu fazu selekcije na Rang-listi je naveden termin i mesto za predaju dokumentacije i intervju. Smatra se da su objavljivanjem ove Rang-liste svi kandidati koji su konkurisali za posao popisivača obavešteni o rezultatima prve faze selekcije, i o tome kada i gde kandidati koji su ušli u drugu fazu selekcije treba da dođu radi predaje tražene dokumentacije i intervjua.

Rang-lista kandidata može se videti – ovde.
Potrebna dokumentacija može se videti – ovde.

U slučaju da se ne odazove dovoljan broj kandidata potrebnih za obuku, redom će, telefonom i imejlom, biti pozivani kandidati „ispod crte“ (kandidati koji nisu u prvom krugu pozvani na predaju dokumentacije i intervju), dok se ne obezbedi potreban broj kandidata za obuku. Preliminarna lista kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku biće objavljena 1. septembra 2023. godine, u 16 časova.

Popisivači imaju obavezu da pre početka popisivanja prisustvuju petodnevnoj obuci, savladaju metodologiju Popisa i rad u aplikaciji za prikupljanje podataka. Od 1. oktobra do 15. decembra dužni su da popišu sve jedinice popisa (poljoprivredna gazdinstva), prema dodeljenom Adresaru poljoprivrednih gazdinstava,  koristeći laptop za unos podataka u elektronske upitnike.

Prethodni članakPOSTAVLJANJE ZAŠTITNIH OGRADA U ZONAMA KLADOVSKIH ŠKOLA /VIDEO/
Naredni članakKADA KAŽEM STAN – MISLIM KMD APARTMAN