ODABRANO DEVET KANDIDATA ZA POPISIVAČE POLJOPRIVREDE U KLADOVU

775

U Popisu poljoprivrede sa teritorije Kladova odabrano je devet kandidata za popisivače.

Popis poljoprivrede u Srbiji biće sproveden od 1. oktobra do 15. decembra. Republički zavod za statistiku objavio je Konačnu listu kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku, sa adresom, datumom i vremenom početka obuke.

Sa teritorije opštine Kladovo u Popisu poljoprivrede učestvovaće 9 kandidata. Konačna lista je formirana nakon sprovedene procedure prigovora kandidata za popisivače na preliminarnu listu, zbog čega su nastale razlike u odnosu na preliminarnu listu. Konačnu listu možete pogledati – ovde.

Izabrani kandidati dužni su da prisustvuju celokupnoj obuci. Obuka je petodnevna i sprovodi se od 18. do 29. septembra, u određenim terminima. Štampani materijal za obuku (Uputstvo za popisivače, obrasce i primere za vežbanje i dr.), kandidati će dobiti od Popisne komisije na punktu za obuku. Uputstvo za popisivače u elektronskoj formi dostupno je na sajtu Republičkog zavoda za statistiku. link.

Visina nadoknade za popisivače za ispravno popunjene kompletne upitnike iznosi: 600 dinara po tačno popunjenom upitniku sa osnovnim obeležjima – opšti podaci o gazdinstvu, zemljište, stoka, radna snaga (u proseku 250 gazdinstava po popisivaču) i po 100 dinara za svaki popunjen modul (set dodatnih pitanja).

Foto Pixabay.com

Prethodni članakODRŽANA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA
Naredni članakU AKCIJI „ŠKOLA“ OTKRIVENO 4.500 SAOBRAĆAJNIH PREKRŠAJA