POZIV KLADOVLJANIMA DA PRIJAVE ŠTETU OD POPLAVA

501

Građani Kladova koji su pretrpeli štetu na svojim objektima tokom poplava mogu to prijaviti do 15. septembra.

Komisija za procenu štete nastale nakon elementarnih nepogoda poziva građane Kladova, koji su pretrpeli štetu od elementarne nepogode – poplave, na stambenim objektima koji se redovno koriste za zadovoljenje osnovnih životnih potreba, tokom jula meseca 2023. godine, da prijave štetu u periodu od 31.08.2023. do 15.09.2023. godine.

Uslov za prijavu štete na stambenom objektu jeste da je u objekat ušla voda ili je objekat zahvaćen klizištem, usled čega je došlo do oštećenja (za pomoćne objekte i vikend kuće se ne vrši prijava štete).

Prijave štete se podnose isključivo na šalteru posarnice Opštinske uprave Kladovo, na adresi Kralja Aleksandra br.35, svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova. Prijave upućene pre ili nakon propisanog roka, kao i prijave koje nisu podnete na propisanom obrascu, Komisija neće razmatrati.

Za sve dodatne informacije, građani se mogu obratiti Komisiji za procenu štete ili na broj telefona 019/808-042 svakog radnog dana od 09:00 do 13:00 časova. Javni poziv objavljen je na oglasnoj tabli Opštinske uprave i na internet adresi https://kladovo.org.rs

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI
Naredni članakDINAMIKA ISPLATE AVGUSTOVSKIH PENZIJA