POZNATI NOVI TERMINI ODRŽAVANJA OTKAZANIH KONCERTA

2521

U našem gradu biće ogržana dva koncerta popularnih muzičara, nastupiće Lexington Band i Dejan Petrović Big Band. Nastupi ovih bendova tokom trajanja „Etno festivala“ otkazani su zbog lošeg vremena.

U sredu, 2. avgusta nastupiće Lexington Band. Ova pop grupa iz Beograda osnovana je 2004. godine, svoj prvi album je izdala 2010. godine. Jedan su od najpopularnijih pop bendova u Srbiji i regionu. Od kada su se pojavili na javnoj sceni momci benda postali su miljenici publike, a u njihovim pesmama uživaju sve generacije. Te noći uživaće se u hitovima „Dobro da nije veće zlo“, „Potraži me“, „Dođi ove noći“,  „Dugujem ti sebe“, „Nisam ja za ljubav“…

U subotu, 5. avgusta publiku u Kladovu zabaviće Dejan Petrović Big Band. Oni koji vole bleh muziku uživaće u jedinstvenom zvuku trube. Orkestar Dejana Petrovića je nastao 1996. godine i od prvog nastupa osvajaju brojne nagrade i priznanja. Te večeri čuće se melodije svetski poznatih hitova isprepletene motivima srpske narodne muzike koji čine savršenu celinu. Upečatljivi zvuci trube i gitare su obeležje ovog orkestra koji je nastupao širom sveta.

Nastupi su zakazani za 21 čas na trgu ispred Doma omladine. Organizator koncerata je Turistička organizacija opštine Kladovo.

Foto TO opštine Kladovo

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakMUP: VAŽNO JE PRIDRŽAVATI SE PROPISA U REČNOM SAOBRAĆAJU
Naredni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI