PRIJAVE ZA PENZIONERSKE KARTICE I NA ŠALTERIMA POŠTE

554

Penzioneri u Srbiji od danas na šalterima 1.530 pošta širom zemlje mogu da se prijave za penzionerske kartice. Prijava za penzionerske kartice počela je 15. marta.

Kartica je besplatna i penzionerima će pružati brojne pogodnosti od 1. oktobra, od kada će moći da je koriste. Za penzionersku karticu do sada se prijavilo 660.000 penzionera.

Do sada je sporazum potpisan sa više od 350 državnih institucija i privatnih firmi koje će korisnicima penzionerskih kartica davati popuste na svoje usluge i proizvode

Kladovskim penzionerima lokalna samouprava je obezbedila da se na šalterima u zgradi opštine prijave za novu generaciju penzionerskih kartica.

Uz mogućnost da se prijave elektronski na sajtu Fonda za penziono i invalidsko osiguranje, u filijalama fonda PIO, kladovski penzioneri to mogu da učine i na dva šaltera u opštinskom Uslužnom centru.

Šalteri su otvoreni svakog radnog dana od 7 do 15 časova, a sama procedura za prijavu je, ističu nadležni jednostavna, traje dva minuta i potrebna je samo lična karta.

Prethodni članakDANAS JE SVETA PETKA TRNOVA
Naredni članakDANAS SE SLAVI ISCELITELJ PANTELEJMON