PROGLAŠENA IZBORNA LISTA STRANKE „ZAVETNICI“ I POKRETA „DVERI“

282

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu stranke „Zavetnici“ i Pokreta „Dveri“ za učešće na parlamentarnim izborima 17. decembra.

Naziv izborne liste je „Milica Đurđević Stamenkovski – Boško Obradović  – Nacionalno okupljanje – Državotvorna snaga – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri“. To je četvrta lista koju je proglasio RIK. Rok za predaju lista je 26. novembar.

Na ovoj listi iz Borskog i Zaječarskog okruga nalazi se devrtoro kandidata za narodne poslanike. Saša Ilijić, preduzetnik, poljoprivrednik iz Knjaževca je 52. na listi, Silvana Mladenović, radnik iz Boljevca je na 150. poziciji, Biljana Sulejmani prodavac iz Bora je 170. na listi, Ana Veljković, prehrambeni tehničar iz Knjaževca je na 190. poziciji, Milica Srećković, advokat iz Boljevca na 192. mestu izborne liste, 194. je Dejan Đorđević, mašinski tehničar iz Sokobanje, Vladimir Todorović, programmer iz Negotina 202, Miljan Jovanović, otpravnik vozova iz Zaječara je na 204. pziciji i Dragan Manojlović, električar iz Majdanpeka 226. na izbornoj listi i svi oni su iz Pokreta „Dveri“.

Foto Pokret „Dveri“

Prethodni članakZIMSKE SLUŽBE SPREMNE ZA NASTUPAJUĆU SEZONU
Naredni članakRADOVI NA TRAFOSTANICAMA