RASPISAN JAVNI POZIV ZA ORGANIZOVANJE SPROVOĐENJA JAVNIH RADOVA

144
Opština Kladovo i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisali su Javni poziv za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima će na poslovima održavanja i zaštite životne sredine biti radno angažovana nezaposlena lica iz kategorije teže zapošjivih koja se nalaze na evidenciji Borske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Ispostavi Kladovo.

Za realizaciju tog programa u okviru Lokalnog akcionog plana zapošljavanja iz budžeta opštine Kladovo za ovu godinu izdvojeno je 6,7 miliona dinara. Sredstva namenjena za organizovanje sprovođenja javnih radova koriste se za isplatu naknade za obavljeni posao licima angažovanim na javnim radovima u visini od 40.000 dinara mesečno.

Navedena naknada obuhvata i troškove dolaska i odlaska sa rada, navodi se u Javnom pozivu koji je otvoren do devetog aprila. Pravo učešća na Javnom pozivu imaju Javna preduzeća i javne ustanove sa teritorije opštine Kladovo koja će u okviru organizovanja sprovođenja javnih radova angažovati nezaposlena lica iz kategorije teže zapošjivih sa teritorije lokalne samouprave,

Prethodni članakRADOVI NA ELEKTROMREŽI, ISKLJUČENJA STRUJE U MANASTIRICI
Naredni članakPODNETO 316.000 ZAHTEVA ZA SUBVENCIJE ZA BILJNU PROIZVODNJU