RIK PROGLASIO IZBORNU LISTU SOCIJALISTA

287

RIK je proglasio izbornu listu SPS „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je izbornu listu Socijalističke partije Srbije (SPS) za parlamentarne izbore 17. decembra. Socijalisti će, zajedno sa Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije, na izborima nastupiti na listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“. SPS je predala listu sa 250 kandidata za poslanike, koju je potpisalo 19.618 birača.

Na listi socijalista, koju predvodi predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, nalazi se devetoro kandidata za narodne poslanike iz Borskog i Zaječarskog okruga, među kojima je Radovan Arežina (SPS) diplomirani defektolog iz Kladova koji se najbolje kotira i nalazi se na 41. poziciji izborne liste.

Iz Borskog okruga su još i Dobrica Đurić (SPS) diplomirani ekonomista iz Bora na 81. mestu, Miloš Gagić (SPS) diplomirani inženjer industrijske informatike iz Negotina na 159. poziciji, Dragan Štrbac (JS) magistar tehničkih nauka koji je pod rednim brojem 207. izborne liste „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

Iz Zaječarskog okruga na listi socijalista 51. po redu je dr Mirko Nikolić (SPS) pedijatar iz Zaječara, Dejan Vladulović (JS) diplomirani elektroinženjer iz Boljevca je na 114.mestu, Milorad Vučković (JS) diplomirani pravnik iz Zaječara na 147. je poziciji, dr medicine Mladen Milosavljević (SPS) iz Sokobanje nalazi se na 221.mestu, dr Marina Milosavljević (SPS), specijalista fizikalne medicine iz Knjaševca je na 235. mestu izborne liste socijalista.

Prethodni članakUVODI SE EKARTON
Naredni članakPOJAČANA KONTROLA AUTOBUSA I TERETNIH VOZILA