ZAVRŠNA PRIREDBA PU „NEVEN“ NA LETNJOJ POZORNICI U TVĐAVI „FETISLAM“

149
Za razliku od svih prethodnih ove godine je završna priredba dece koja su u PU „Neven“ pohađala pripremni predškolski program održana na letnjoj pozornici u Malom gradu u tvrđavi Fetislam. Razdragani mališani pesmom, igrom i recitovanjem oprostili su se od vrtića i svojih vaspitača. Uz njihovu podršku, pripremili su jednočasovni program „Radio Neven 2017-2018 MHc“ kojim su se uz mnogo simbolike oprostili od bezbrižnih dana provedenih u ambijentu Kladovske predškolske ustanove.

Budući školarci pokazali su šta su sve naučili u vrtiću i svojim nastupima dokazali su da su spremni da ponesu đačke torbe i zakorače u novo životno doba. Deca su bila važna i u ambijentu srednjovekovne tvrđave napravila su prvi korak ka školskim klupama i učionicama gde će se ponovo sresti ova vesela družina. Kreativnost mališana na velikoj sceni u predvečerje toplog junskog dana nagrađena je dugotrajnim aplauzima zadovoljnih posetilaca.

Protekli devet meseci u PU „Neven“ budući školarci realizovali su pripremni predškolski program koji je pohađalo 98 mališana u četiri vaspitno-obarazovne grupe. Sada je vreme za odmor jer im već u septembru predstoje nove obaveze, jer tako je to uvek na početku novog poglavlja u životu.
https://youtu.be/eeGKXlZt42s?si=sQe7uWLCw19ejf9r
Prethodni članakZELENO SVETLO ZA POSLOVANJE JAVNIH PREDUZEĆA „JEDINSTVO “ I „KOMUNALAC“
Naredni članakIZ LOKALNOG BUDŽETA ZA PROGRAME CRKVI I VERSKIH ZAJEDNICA 3,48 MILIONA DINARA