JAVNI POZIV ZA JAVNE RADOVE DO 15. APRILA

448

Opština Kladovo i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisali su javni poziv za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica u 2023. godini.

Program javnih radova obuhvata radno angažovanje lica iz kategorije teže zapošljivih, koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijala Bor-opština Кladovo, na aktivnostima koje preduzima poslodavac, odnosno izvođač javnih radova sa ciljem očuvanja i unapređenja radnih sposobnosti nezaposlenih, kao i radi ostvarivanja određenog društvenog interesa.

Prioritet za uključivanje u meru imaju lica koja se prvi put angažuju na javnim radovima koji se mogu sprovoditi u oblasti održavanja i zaštite životne sredine i prirode, socijalne zaštite i humanitarnog rada i održavanja i obnavljanja javne infrastrukture.

Na javnim radovima, za koje je javni poziv otvoren do 15. aprila, mogu da se radno angažuju najmanje pet nezaposlenih osoba, a maksimalna dužina trajanja javnog rada je četiri meseca, odnosno u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima.

Prethodni članakSUBVENCIJE PO HEKTARU DO 31. MAJA
Naredni članakODRŽANA USKRŠNJA RADIONICA U BIBLIOTECI