O NAMA

Radio Televizija Kladovo je medijska kuća osnovana septembra 2003.godine.

Kada smo počeli da radimo imali smo jasnu viziju – da budemo hroničar života u opštini Kladovo i da postanemo deo života svojih gledalaca. Od osnivanja do danas prošli smo buran period razvoja.

Danas se bavimo proizvodnjom i distribucijom medijskih sadržaja na teritoriji Istočne Srbije, s obzirom da se programa u digitalnom formatu emituje sa predajnika Deli Jovan. Program emitujemo 24h dnevno i deo smo više medijskih mreža koje pokrivaju teritoriju naše zemlje i regiona (IPTV, Kladovonet,Exe net, Jotel…) a od 2013. mogu nas pratiti i naši sunarodnici u dijaspori preko Net TV Plusa, GSS Medija, Multi TV-a. Naše medijske sadržaje možete pratiti i na našem youtube kanalu i facebook stranici.

Prelaskom na najsavremeniju digitalnu platform i DVBT2 sistem emitovanja televizijskog signala postali smo jedna od najledanijih televizija na teritoriji Istočne Srbije.

Naše temeljne vrednosti i oslonci u realizaciji su poverenje gledalaca čije potrebe i zahtevi nas motivišu za redovno i svakodnevno praćenje svih aktuelnosti iz grada i sela kao i poverenje i podrška poslovnih partnera.

Televizija Kladovo je medijski servis namenjen svim ciljnim grupama i kroz celodnevni program pruža proverenje i nepristrasne informacije, podstiče inovativnost i sve to uz visok nivo profesionalnosti novinara i drugih stvaralaca programa.

Zbog užurbanog razvoja medijskog tržišta TV Kladovo je u transformaciji u moderan televizijski medij koji odgovara izazovima i potrebama vremena.