PROIZVODNJA I ISPORUKA TOPLOTNE ENERGIJE NA NOVOM REŽIMU RADA

228

Sistem proizvodnje i isporuke toplotne energije u toplanama u Kladovu i u Brzoj Palanci funkcioniše redovno. Toplovodnom mrežom dugom 10,5 kilometara javno preduzeće “ Jedinstvo“ greje više od 140.000 metara kvadratnih stambenog i poslovnog prostora.Od  ove grejne sezone toplane „Pemci 1“ i „Centar “ u gradu funkcionišu po novom režimu rada.Od prvog januara skupštinskom Odlukom korigovane su cene komunalnih usluga. Reč je o usklađivanju troškova za isporučenu toplotnu energiju i vodu za piće, kao i za odvod kanalizacije.

„U cilju ekonomičnijeg i racionalniheg poslovanja JP „Jedinstvo“ završena je izgradnja male solarne elektrane instalisane snage od 50kW na krovu toplane na drvnu sečku Pemci 1 u Kladovu. Proizvedena električna energija koristi se za sopstvene potrebe toplane“ rekao nam je Zoran Petrović vd direktor JP „Jedinstvo“.
Zoran Petrović vd direktor JP „Jedinstvo“ istakao je da su na zalihama dovoljne količine energenata koje se dopunjuju planiranom dinamikom i dodao da je u toku j distribucija januarskih računa za komunalne usluge, a rok za njihovo plaćanje ističe 26. februara.
https://youtu.be/TVIm9gnirss?si=XwNheG7TzFJ8viaO
Prethodni članakVISIBABE NAJAVLJUJU DOLAZAK PROLEĆA
Naredni članakSAVETODAVCI PSSS NEGOTIN U UTORAK U KLADUŠNICI