34 PONOSNE GODINE KOMPANIJE „TEKIJANKA“

164
Već po tradciji službom  i obrednim rezanjem slavskog kolača u hramu „Sveti Nikola“ u Tekiji vlasnici „Tekijanke“ obeležili su dan kompanije osnovane u ribarskom naselju na obali Đerdapskog jezera 25. februara 1990 godine.
Domaćinskim poslovanjem, stalnom brigom o intersu kupaca i drugim privilegijama po kojima je postala prepoznatljiva Kompanija  „Tekijanka“ je  tokom 34 godine uspešnog rada stekla poverenje kupaca pa je stasala u vodeći trgovinski lanac u ovom delu Srbije.
Ovog februara Kompanija „Tekijanka“ obeležava još jedan jubilej, jer je pre dve decenija 25. februara pušten u rad sada već kultni restoran „Tekijanka plus“. „Bio je to temelj razvoja ugostiteljske delatnosti iako se tada mnogi nisu slagali sa tom idejom“ ističe Željko Bolbotinović izvršni direktor Kompanije i navodi da su tu ponudu kasnije upotpunili hotel „Đerdap“ i novootvoreni restorani „Varnica“ i  „Krčma kod Tekijanca“.
Razvojni put porodične firme trasiran je u maloj prodavnici sa dva radnika koja je dugo je odolevala vremenu i zadovoljavala potrebe meštana Tekije, ali je posle 29 godina  rada izmeštena na novu lokaciju kako bi se potrošačima stvorili konforniji uslovi za kupovinu.
Svoj uspon na putu do uspeha kompanija  „Tekijanka“ je od osnivanja trasirala  na temeljima porodičnih vrednosti kreirajući poslovnu politiku na realnim osnovama pri čemu je prioritet pogled u budućnost.
Svakodnevno kroz trgovinske objekte „Tekijanke “ prođe blizu 17.000 potrošača, a njih opslužuje 560 zaposlenih. Ljubazno osoblje, kvalitet proizvoda, održavanje povoljnih cena i maksimalno poštovanje kupaca poslovni su imidž uspešnog kolektiva u kome su se na temeljima tih vrednosti izborili za lidera u oblasti trgovine u Istočnoj Srbiji.
https://youtu.be/4j-eCtUdMc0?si=NAdQpuxtjfiAkoE3
Prethodni članakUSPEŠNE PROVERE FUDBALERA, OD 2.MARTA ZA BODOVE
Naredni članakZAVRŠEN 45.MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU