AUDICIJA ZA „RITAM EVROPE“ 19. MARTA U KLADOVU /VIDEO/

299

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ biće održana u „Cenrtu za kulturu“, u nedelju, 19. marta, od 16 časova.

Dečije muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ održava se duže od decenije okuplja decu i omladinu uzrasta od 14 do 21 godine koja pored svog grada ili opštine predstavljaju i pevaju na jeziku jedne od zemalja Evrope, Izraela ili Australije.

Ove godine, svog predstavnika imaće i opština Kladovo koja je dobila poziv da učestvuje na ovom takmičenju. Prema rečima koordinatorke programa, Aleksandre Vasiljević, audicija za ovo muzičko takmičenje biće održana 19. marta u Kladovu. Tom će prilikom biti izabrano šestoro izvođača za dalju obuku i pripremu za takmičenje koje će se održati u Zrenjaninu.

Proces priprema dece za televizijski prenos traje devet meseci tokom kojih se deca obučavaju sa timovima „Ritma Evrope“ da u televizijskom prenosu predstave dodeljenu zemlju Evrope, Izrael ili Australiju.

Pobednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova, glasova žirija gradova učesnika i glasova stručnog žirija, a grad pobednik kao nagradu dobija sledeće godine televizijski prenos takmičenja i promociju na nacionalnoj televiziji.

Prethodni članakIZ BUDŽETA ZA UDRUŽENJA GRAĐANA 5,2 MILIONA DINARA
Naredni članakRASPISAN LIKOVNI KONKURS „BAJKOVITI SNOVI“