BESPLATAN ONLINE SEMINAR KAKO DA ODETE NA INTERVJU ZA POSAO

258

Kompanija LINKgroup, u saradnji sa ustanovom za stručno usavršavanje u oblasti internet poslovanja – InternetAcademy i Centrom za razvoj karijere, pripremila je nov, besplatan i edukativan događaj.

U skladu sa svojom ustaljenom poslovnom praksom proteklih 20 godina, LINKgroup nastavlja sa pružanjem aktuelnih znanja i veština koja pomažu ljudima da budu karijerno i akademski uspešniji.

„Traženje posla je u većini slučajeva stresno. Osim toga ko smo, čime se bavimo i zašto smo baš mi savršen kandidat za datu priliku, poslodavci žele da znaju po čemu smo jedinstveni i šta sve mogu da očekuju od nas ukoliko nas zaposle. Informacije tog tipa su od velikog značaja, ali ne toliko snažnog koliko je celokupan utisak koji smo tokom intervjua ostavili“, navode u LINKgroup.

Zato će predavač seminara, Ljiljana Maldaner, diplomirani psiholog, psihoterapeut, lajfkouč u superviziji i student pravca Transakcione Analize, govoriti o najboljem načinu za savladavanje svake prepreke koju bi nam manjak samopouzdanja pravio prilikom prvog razgovora za posao, kao i kako je najbolje graditi samouverenost i demonstrirati je u poslovnom okruženju.

Ljiljana Maldaner je formirala je autorske mentorske programe „OsnaŽENA” i „PosloŽENA”, kojima su u fokusu izgradnja autentičnosti, životne strategije, verbalna i neverbalna komunikacija, emocionalni koferi i samopouzdanje, čiju atmosferu će preneti i u prostorije kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) u  subotu  3. decembra  sa početkom u 11 časova, kao i putemLIVE streama, takođe besplatno.

Zainteresovani da znaju kako svesno da izgrade svoje samopouzdanje tokom karijere, imaju efikasnu strategiju kako da se postave na intervjuu ako imaju manjak iskustva i kako da dobiju posao koji žele uprkos jakoj konkurenciji na ovom seminaru moći će da dobiju savete putem kojih će za prvi i svaki naredni intervju za posao biti uspešno i samouvereno pripremljeni.

O seminaru “Kako da sa samopouzdanjem odete na prvi intervju za posao?” možete da saznate i više na strani događaja

Foto Pixbay

Prethodni članakGORIVO I PROŠLOG I OVOG PETKA POJEFTINILO
Naredni članakPRIJAVA POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA U NEKOLIKO KLIKOVA OD 2023.