ĐERDAP POČEO PRIPREME ZA PROLEĆE NA SRPSKOLIGAŠKOM ISTOKU

257
Prozivkom igrača počele su pripreme fudbalera Đerdapa za proleće na srpskoligaškom Istoku. Treneru Goranu Matoviću javila su se 22 igrača među njima su starosedeoci: Vladan Lilić, Uroš Savić (golmani), Lazar Lazarević, Nikola Marjanović, Zoran Babić, Aleksandar Babucić, Stefan Čokanjelović, Dejan i Ognjen Novčić, Stefan Rudić, Luka Gačević, Miša Cvetković, Darjan Mihajlović, Miloš Mitrović i Nemanja Ilijević.

Novajlije predvodi Novica Modoranović povratnik iz Brodoremonta uz golmana Andriju Stojanovića (Radnički Niš) najveće pojačanje, opremu su zadužili i  Živan Ramović (Omladinac Novi Banovci), Sergej Đapo (Laktaši), Uroš Đurić (Teleoptik Zemun).U klubu navode da spisak pojačanja nije zaključen. Redove Đerdapa napustili su Lazar Hrnjaz, Miloš Jokić, Nebojša Radičević i Andreja Živković.

Tokom pripremnog perioda Đerdap će formu proveravati u pet mečeva, prvi je sa mesnim rivalom Brodoremontom trećeg februara, a zatim slede susreti sa Timočaninom u Knjaževcu (10.02.) sa Dunavom (Prahovo) u Kladovu (14.02), sa Timokom u Zaječaru (17.02.).

Generalna proba za proleće na srpskoligaškom Istoku planirana je za 24. februar na Gradskom stadionu pored Dunava. Ime rivala još nije poznato u opciji je utakmica sa „Hajduk Veljkom“.
Prethodni članakZBIRKE ZADATAKA ZA PRIPREMU OSMAKA ZA ZAVRŠNI ISPIT U PRODAJI OD SREDE
Naredni članakPLANSKA ISKLJUČENJA STRUJE U BRZOJ PALANCI