DODELA ZAŠTITNIH RAMOVA ZA TRAKTORE

317

Agencija za bezbednost saobraćaja raspisala je javni poziv za subvencionisanu dodelu zaštitnih ramova za traktore.

Minsitarstvo građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture ove godine je za ovu namenu opredelilo čak 125 miliona dinara. Od sredstava izdvojenih za ovu godinu biće proizvedena 3.422 zaštitna rama.

Uz sam zahtev pravna lica treba da dostave naziv i sedište, matični broj i PIB, Izvod iz Registra privrednih subjekata kod Agencije za privredne registre, ime i prezime lica ovlašćenog za zastupanje, ime i prezime, broj telefona i e-mejl adresu kontakt osobe, a fizička lica – ime i prezime, adresu stanovanja, JMBG, kontakt telefon i e-mejl.

Neophodno je poslati i fotokopiju saobraćajne dozvole ili drugog dokumenta izdatog od strane ministarstva nadležnog za unutrašnje poslove kojim se potvrđuje da je vozilo registrovano, kao i fotografija prednje strane traktora za koji se podnosi zahtev.

Zahtev za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama podnosi se Agenciji za bezbednost saobraćaja u zatvorenoj koverti, na adresu: Agenciji za bezbednost saobraćaja, Bulevar Mihaila Pupina 2, 11070 Novi Beograd, sa naznakom:,,Zahtev za subvencionisanu dodelu novog zaštitnog rama” Rok za podnošenje zahteva je 30.09.2023 godine.

Javni poziv će biti objavljen na zvaničnoj internet prezentaciji Agencije za bezbednost saobraćaja www.abs.gov.rs.

Prethodni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI
Naredni članak„UČITELJIJADA“ PRVI PUT U KLADOVU