FINALE RADOVA NA RENOVIRANJU HOTELA „AKVASTAR DANUBE“

152
Obnova Kladovskog hotela „Akvastar Danube“ koji se prostire na 52 ara na Dunavskom keju pored gradske plaže privodi se kraju. Posle skoro četiri meseca radova i mnogo truda, uprava se nada da će uskoro ispratiti majstore, jer se otvorenje hotela i prijem prvih gostiju očekuje krajem marta. 
Renovirana je sva unutrašnjost  sve sobe  su preuređene, postavljen je novi nameštaj, kupatila su obnovljena i sve izgleda maksimalno udobno i luksuzno, Trenutno se obavljaju finalni radovi u unutrašnjosti objekta, sagrađenog 2008. godine– objašnjava Vladimir Adžić direktor hotela „Akvastar Danube“.
Ovogodišnja turistička sezona u opštini Kladovo mogla bi biti berićetnija u odnosu na sve prethodne jer je probirljiva turistička klijentela prepoznala destinaciju lociranu tamo gde je Dunav najlepši.
Posebna atrakcija i u novoj turističkoj sezoni za domaće i inostrane goste je krstarenje Dunavom kroz istoriju, brodom „AkvastarMaksim“ od Beograda do Đerdapa.
Akvastar Danube“, hotelsko zdanje sa četiri zvedice poseduje 60 luksuzno opremljenih soba, zatvoreni i otvoreni bazen i druge brojne sadržaje.
Brod „Akvastar Maksim“ sagrađen je pre deset godina, dug je 28 i širok 7 metara, ima moderno uređen salon i sunčanu palubu opremljenu ležaljkama, a kapcitet je 70 putnika. Krstarenja Dunavom su vikendom od aprila do septembra, a plovidba  traje 9 sati.
https://youtu.be/_3PZAlr1Tro?si=IcfYsfaUg9zy0_Ey
Prethodni članakOPREZ, APEL IZ POLICIJSKE UPRAVE BOR SVIM UČESNICIMA U SAOBRAĆAJU
Naredni članakDIZEL I BENZIN SKUPLJI ZA DVA DINARA