HOTEL “ ĐERDAP“ OBARA REKORDE

663
U 2023. godini u opštini Kladovo boravilo je 44.000 turista, odnosno 33.700 domaćih i 10.300 stranih gostiju, pa je ostvareno 104.000 noćenja. Više od polovine gostiju ili 55.000 turista prenoćilo je u hotelu Đerdap u kome kažu da je dominirao sportski i kongresni  turizam i ističu da su zadovoljni  posetom. U zimskoj pauzi renovirani su treći i četvrti sprat hotela i to će doprinet još jednoj uspešnoj turističkoj sezoni navodi Veljko Komlenić marketing menadžer i dodaje da se brojne grupe gostiju vraćaju u Kladovo i u hotel Đerdap, među njima je sve više Rumuna koji su prepoznali kvalitet usluga i rado borave u hotelu smeštenom na najepšoj lokaciji na obali Dunava.
 

Zaposleni u „Đerdap-turistu“ probirljivoj turističkoj klijenteli nude brojne sadržaje. Od dvočasovne plovidbe Dunavom brodom Đerdap koji poseduje panoramsku palubu sa 100  mesta za sedenje do razgledanja sa vode najlepše klisure u Evropi i najvećeg areheološkog muzeja pod otvorenim nebom jednočasovnom vožnjom gliserom.

Hotel Đerdap raspolaže sa 138 soba i 6 apartmana.Panoramska terasa hotela ispred koje je stacioniran brod restoran pruža pogled na susednu Rumuniju i nezaboravne zalaske Sunca iznad najatraktivnije klisure u Evropi, poručuju iz „Đerdap-turista“ i dodaju da je brod restoran idealan izbor za upoznavanje magičnog Đerdapa.

Prethodni članakMEĐUNARODNI DANI RAZGOVRA SA AUSTRIJOM 23.APRILA U POŽAREVCU
Naredni članakNA EVIDENCIJI ISPOSTAVE NSZ U KLADOVU 1345 NEZAPOSLENIH LICA