HOTELI TURISTIČKI POTENCIJAL KLADOVA /VIDEO/

900

Kladovo je malo mesto na Dunavu – koji je baš ovde najlepši. Našu varoš godišnje poseti preko 80.000 domaćih i stranih turista. Oni koji se opredele da ovde provedu godišnji odmor za smeštaj biraju jedan od dva kladovska hotela „Đerdap“ ili Aquastar Danube“.

Sa velikim brojem stranih i domaćih posetilaca i brojem noćenja, stalnim rastom turističkog prometa i unapređenjem kvaliteta turističkih proizvoda, hotel „Đeradap“ postaje sve atraktivniji na turističkoj mapi istočne Srbije. Ovaj hotel odavno više nije sezonska priča i primamljiv je tokom čitave godine.

U toku letnje turističke sezone veliki broj turista dolazi u Kladovo prilikom organizovanih putovanja – krstarenjem Dunavom. Turisti domaći i strain imaju mogućnost da od Beograda do Tekije dođu brodom. Krstarenje je jedan od najtraženijih turističkih proizvoda i uz ostale usluge čini dominantnu stavku hotela „Aquastar Danube“. Primećuju se pozitivni trendovi u praćenju i prihvatanju atraktivnih novina u ponudi, ne samo hotelijerskog već i rečnog turizma.

Poslednjih godina izražena želja ljudi je da putuju i priušte jedan opušten odmor, ali i da posete raznovrsne destinacije u ovom delu Srbije. Takav odmor nude kladovski hoteli koji idu u susret potrebama turista, ali i poslovnog sveta, usmereni su na razvoj i napredak, ali čuvaju svoju autentičnost, toplinu i lepotu susreta i gostoprimstva, po čemu su prepoznatljivi kao ugostiteljski objekti koji žive 365 dana u godini.

Prethodni članakDANAS JE VIDOVDAN – DRŽAVNI I VERSKI PRAZNIK
Naredni članakPU BOR: UHAPŠEN NASILNIK IZ BORA