IZABRANI NAJBOLJI SPORTISTI OPŠTINE KLADOVO

2749

Odlukom Sportskog saveza opštine Kladovo, a na osnovu predloga klubova, u petak su izabrani najbolji u sportu i fizičkoj kulturi za 2022. godinu.

Sara Matejević iz Karate kluba „Đerdap“ i  Elvis Lalošević iz FK „Mala Vrbica 1958“ najbolji su sportisti opštine Kladovo za 2022. godinu, odlukom Sportskog saveza opštine Kladovo, a na predlog klubova.

U kategoriji mlađa sportistkinja od 13 do 16 godina za najbolju je izabrana Nina Joković iz Plesnog udruženja „Rea dens“.

U kategoriji najbolji sportski stručnjak izabran je trener Bane Prvulović iz FK „Mala Vrbica 1958“, a za najbolji sportski kolektiv u opštini Kladovo FK „Đerdap“.

Milan Ćeha, FK „Đerdap“ Kladovo, izabran je za najboljeg društveno sportskog radnika. Najbolji klub mesnih zajednica opštine Kladovo je FK „Mala Vrbica 1958“.

Jubilarna nagrada za 75 godina postojanja kluba pripala je FK „Egeta“ iz Brze Palanke. Specijalnu nagradu za predstavljanje opštine Kladovo u sportu dobio je Lazar Barbatesković, reprezentativac Srbije u rukometu.

Nagrade najboljim sportistima i sportskim radnicima uručili su Miloš Šejnjanović, predsednik Sportskog saveza opštine i Borko Tufajević, sekretar.

Prethodni članak„BRODOREMONT“ I ZLOT PODELILI BODOVE
Naredni članak„KNJIGOIGRARIJE“ ELIZABETE GEORGIEV U PETAK U KLADOVU