JAVNI POZIV ZA IZGRADNJU GRANIČNOG PRELAZA ĐERDAP 2 – KUSJAK

535

Republička direkcija za imovinu objavila je javni poziv za radove na izgradnji graničnog prelaza Đerdap 2 – Kusjak, procenjena vrednost radova je 387 miliona dinara, a rok za podnošenje ponuda je 21. decembar.

Kako se navodi u tehničkoj dokumentaciji, objavljenoj na portalu Javnih nabavki, na graničnom prelasku planirano je da bude, prema projektnom zadatku Republičke direkcije za imovinu – Sektora za upravljanje graničnim i pograničnim prelazima (Direkcija) dve trake za pregled putničkih vozila (ulaz – izlaz) minimalne širine 3,75 metra, dve trake za pregled autobuskog prevoza minimalne širine 4,25 metra, i po dve krajne trake za pregled kamiona za robni transport minimalne širine 4,25 metra (što nije predmet ove nabavke).

Granični prelaz „Kusjak“ će sadržati objekat u kojem je planiran odgovarajući smeštaj i radni prostor za službenike graničnih službi – kontrolne kabine za pregled dokumenata, prostor za kontrolu putničkih i autobuskih vozila izvan saobraćajne trake, objekat za pregled putničkih motornih vozila i druge pomoćne objekte za dodatne službe i usluge.

Izvor TANJUG; Foto ZA media

Prethodni članakUČENICI KLADOVSKE MUZIČKE ŠKOLE OSVOJILI SEDAM NAGRADA
Naredni članakZAVRŠENA REVITALIZACIJA HIDROAGREGATA U HE „ĐERDAP 1“