KARATISKINJE „ĐERDAPA“ USPEŠNE NA PRVENSTVU DRŽAVE

574

Karatistkinje „Đerdapa“ bile su uspešne na takmičenju u Mladenovcu. Lana Katić osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju.

Mladenovac je bio domaćin Prvenstva Srbije u karateu u katama i borbama. Reč je o dvodnevnom prvenstvu pod okriljem Karate federacije Srbije namenjenog mlađim uzrastima, Prvenstvu Srbije za poletarce, pionire i nade uzrasta do 14 godina. U hali Sportskog centra „Ljubomir Ivanović Gedža“ u subotu i nedelju učešestvovalo je više od 1.000 takmičaara i 120 klubova iz cele Srbije.

Kladovo je imalo svoje predstavnike. Vicešampionka Srbije Lana Katić karatiskinja karate kluba „Đerdap“ osvojila je srebrnu medalju u kategoriji ženskih nada 2011. godište A klasa, dok je Sara Matejević ispala u 1/4 finalu u apsolutnoj kategoriji ženskih nada takođe godište 2011.

„I ovo državno takmičenje je pokazalo da Kladovo ima karate talenate, osvajača medalja na takmičenjima, tako da je i ovogodišnje martovsko za njih veliki iskorak u sportsku budućnost“, kazao je za naš portal trener Borko Tufajević.

Prethodni članakISKLJUČENJA SA VODOVODNE MREŽE
Naredni članakGERONTODOMAĆICE: KUĆNA NEGA I POMOĆ STARIJIMA /VIDEO/