KLADOVO JE IZBOR SVE VEĆEG BROJA TURISTA /VIDEO/

1291

Za Turističku organizaciju opštine Kladovo protekla godina bila je izuzetno uspešna. Beleži se rekordan broj poseta kako domaćih tako i inostranih turista.

Podaci pokazuju da je ostvareno 100.000 noćenja  i da su mnogi koristili subvencionisane vaučere države da odmor provedu u gradu na Dunavu, rekla je  Aleksandra Vasiljević, v.d. direktora Turističke organizacije opštine Kladovo.

Turiste privlače prirodne lepote ovog kraja, kulturno istorijske znamenitosti  ove varoši, ali najviše vole tradicionalnu kuhinju, gostoprimstvo i uređen grad. Turistička organizacija uz pokroviteljstvo lokalne samouprave organizuje različite manifestacije koje okupljaju veliki broj znatiželjnih ljudi.

U pripremi  je nova brošura u kojoj će naći svi podaci o smeštajnim kapacitetima na ovom području. Sajam turizma je mesto gde se svake godine prezentuju i potencijali opštine Kladovo, tako da će i ove godine svoje mesto na Sajmu imati naša opština.

Iz kladovske Turističke organizacije očekuju da ove godine našu opštinu poseti još veći broj turista, a oni su spremni da im pokažu sve lepote ovog kraja.

Prethodni članakSVETOSAVSKA PRIREDBA PROSVETITELJU U ČAST
Naredni članakPROSEČNA ZARADA ZA NOVEMBAR U KLADOVU 65.158 DINARA