KLADOVO NA KAMPU „SRBIJA U RITMU EVROPE“ U ZRENJANINU

685

Zrenjanin je proteklog vikenda bio domaćin prvog pripremnog kampa za veliki televizijski dečji muzički festival „Srbija u ritmu Evrope“. Uz učešće 25 gradova i opština, svoje ekipe za ovo takmičenje ima i opština Kladovo.

Našu opštinu će na festivalu „Srbija u ritmu Evrope“, poznatom i kao „Dečija Evrovizija“ predstavljati Ivana Boldorac iz Srednje škole Kladovo uz podršku plesačica Plesne grupe „Rea Dens“. Luna Belonić, učenice Srednje škole i Nina Joković iz OŠ „Vuk Karadžić“, uvežbavaju pesmu „De Diepte“, koju je izvela Stine den Holander kao predstavnica Holandije 2022. godine. Naše predstavnice su se sa dvodnevnog druženja vratile pune energije i lepih iskustava, radujući se sledećim obukama na kampovima i novim poznanstvima.

Predstavnice iz Kladova zajedno sa svojim koordinatorkom Aleksandrom Vasiljević prisustvovale su prijemu kod zamenika gradonačelnika Zrenjanina, Saše Santovca. Time je zvanično otvoren pripremni kamp za ovo veliko takmičenje. Sledeći kamp je predviđen za septembar mesec. Treći kamp i samo finale održaće se u oktobru 2023. godine, a publika će imati priliku da ga prati putem direktnog prenosa na TV Prva.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI
Naredni članakKONCERTI UČENIKA OMŠ „KONSTANTIN BABIĆ“ PRED KLADOVSKOM PUBLIKOM