KLADOVSKI HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUBALU ISPUNIO SVOJU MISIJU

1154

U Kladovu je održan humanitarni „Letnji turnir u malom fudbalu 2023.“ u organizaciji Sportskog saveza opštine Kladovo.

Ideja je bila da se okupe ekipe iz čitave opštine i da se pored bavljenja omiljenim sportom prikupe sredstva za lečenje našeg malog sugrađanina Vukašina. Na ovom turnitu učestvovala je 21 ekipa. One su bile podeljene po uzrasnim kategorijama.

Najmlađi učesnici, kako kažu organizatori turnira, svi su pobednici te su im uručena priznanja za učestvovanje u humanitarnom turniru. U kategoriji seniora prvo mesto pripalo je ekipi „Kardini & AnA tatoo“, drugoplasiran tim je „Comy Prom“, a treće mesto propalo je FK „Egeta” iz Brze Palanke.

Sakupljeni novac sa ovogodišnjeg turnira uplaćen je Vukašinu za dalje lečenje. Na račun malog Vukašina uplaćeno 101.570,00 dinara.

„Želeli bi da se zahvalaimo svim učesnicima, sponzorima kao i gledaocima ovogodišnjeg Letnjeg turnira u malom fudbalu koji je ove godine bio humanitarnog karaktera. Hvala ekipama na prijavama, fer play-u, hvala sponzorima koji su ih podrzali, kao i gledaocima. Hvala i plesnoj grupici Rea Dance sto je svojim nastupom podržala naš turnir. Sportski pozdrav, do sledećeg turnira„, navodi se u saopštenju Sportskog saveza opštine Kladovo.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakLAŽNA DOJAVA O BOMBI U KLADOVSKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI
Naredni članakU VELIKOJ KAMENICI ODRŽAN „BATA MILETOV KOTLIĆ“ /VIDEO/