„KLADOVSKO LETO“ ŠTA NAS SVE OČEKUJE?

3265

Organizacija manifestacije „Kladovsko leto“ nastavlja sa svojim izvanrednim događajima, a evo šta je to što nas ove godine očekuje.

Svi posetioci će već od 24. juna, do kraja avgusta, moći da vide šta su to organizatori i gosti pripremili za njih od brojnih koncertnih, pozorišnih, likovnih i književnih programa i da se prepuste uživanju u ovoj divnoj manifestaciji, koja će pleniti kladovsku opštinu naredna dva meseca.

U okviru „Kladovskog leta“ 24. juna biće održan koncert grupe „Jailbreak“ koji će izvoditi numere „Guns N Roses“. Pored raznih izvođača koji će nas zabavljati, 20. jula se otvara i  „Etno festival”. Ova tradicionalna manifestacija trajaće do 23. jula i pored izlaganja najraznovrsnije robe na tezgama u centralnoj ulici, u večernjim časovima biće priređeni koncerti Leksington benda, Dejana Petrovića i Big benda i Milice Todorović. „Border rock“ festival održava se dva dana 28. i 29. jula, a publika će uživati u nastupima Divljih jagoda i YU grupe. I za kraj, manifestacija se izmešta iz samog Kladova te posetioce organizatori vode u Tekiju jer se tamo održava „Zlatna bućka Đerdapa“. Ove godine ljubitelji ribe i pecanja, uživaće kraj Dunava od 10. do 12 avgusta.

Iz priloženog možete videti ceo repertoar „Kladovskog leta“, a kako ne biste propustili ništa, mi ćemo biti tu da vas podsetimo šta nas svake naredne nedelje očekuje! Vidimo se!

Prethodni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI
Naredni članakZA SEDAM DANA KONTROLE OTKRIVENO 14.027 PREKRŠAJA