MEMORIJALNI TURNIR RADOJE ĐUROVIĆ ĐURA OD 20.DECEMBRA

383

Opštinski Sportski savez Kladovo organizuje tradicionalni 22. Novogodišnji turnir u malom fudbalu,koji se od ovog decembra održava pod imenom memorijal Radoje Đurović Đura u spomen na nekadašnjeg fudbalera i trenera Đerdapa, Brodoremonta i Ključa koji je rekorder po broju nastupa na malofudbalskim turnirima u opštini Kladovo.

Takmičenje je na programu od 20. do 27. decembra, očekuje se učešće ekipa u pionirskoj, kadetskoj, omladinskoj, seniorskoj i u konkurenciji veterana. Kotizacija za učenike petog i šestog razreda iznosi četiri hiljade dinara, dok je za sedmi i osmi razred pet hiljada dinara
po ekipi. Za učešće na turniru omladinske ekipe moraju da izdvoje šest hiljada dinara, kotizacija za seniore je osam hiljada dinara, dok je nastup za učenike prvog i drugog razreda i veterane besplatan. Prijave ekipa dostavljaju se u prostorije Sportskog saveza do 19. decembra kada će se obaviti izvlačenje takmičarskih parova. Osim pobedničkih pehara i novčanih nagrada u ekipnoj konkurenciji, prigodna priznanja dobiće najbolji igrač, najuspešniji golman i prvi strelac turnira. Utakmice su u dvorani SC „Jezero“ od 17 sati.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članak16.DECEMBAR DAN DRUŠTVA „NADA“
Naredni članakPOČELA IZGRADNJA PEŠAČKO-BICIKLISTIČKE STAZE PREMA KOSTOLU