MINISTAR GAŠIĆ U POSETI KLADOVSKIM VATROGASCIMA I POLICAJCIMA

681

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić posetio je kladovske vatrogasce i policajce.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić  istakao je, prilikom obilaska renoviranih prostorija vatrogasno – spasilačkog odeljenja u Kladovu, da je u prethodnih godinu dana dosta urađeno na podizanju kapaciteta vatrogasno spasilačkih jedinica i naglasio da će taj trend biti nastavljen.

“Prostor koji je bio neuslovan, a koji ste vi sami održavali u koliko-toliko dobrom stanju, u potpunosti je renoviran i pruža adekvatne uslove za vaš smeštaj, obuku i rad“, rekao je ministar i ukazao da savremeno doba nosi nove bezbednosne izazove, da su usled klimatskih promena elementarne nepogode sve drastičnije.

„Stižu vam nova vozila, savremena oprema kako biste spremno mogli da odgovorite na sve te izazove, sačuvate sebe, ali i da kao i do sada budete zaštitnici i spasioci naših građana i njihove imovine“, kazao je ministar.

Prema njegovim rečima, cilj Ministarstva unutrašnjih poslova je da vatrogascima-spasiocima omogući najbolje uslove za rad.

„Dosta objekata je već završeno, u nekima su radovi još u toku, a renoviraćemo i izgraditi ih još“, poručio je ministar, koji je tokom posete Kladovu obišao i Policijsku stanicu u našem gradu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakSISTEM ZA UZBUNJIVANJE OGLASIĆE SE U 12 ČASOVA
Naredni članakUČENICI KLADOVSKE MUZIČKE ŠKOLE OSVOJILI SEDAM NAGRADA