NA 45.SAJMU TURIZMA PROMOCIJA KRSTARENJA DUNAVOM KROZ ISTORIJU

560

Na 45. međunarodnom Sajmu turizma na štandu u hali četiri Beogradskog sajma posetiocima je dostupna ponuda hotela „Akvastar Danube“. Hotelsko zdanje sa četiri zvedice poseduje 25 jednokrevetnih soba, 30 dvokrevetnih 6 studio i 3 luks apartmana, zatvoreni i otvoreni bazen.

Posebna atrakcija i u novoj turističkoj sezoni za domaće i inostrane goste je krstarenje Dunavom kroz istoriju, brodom od Beograda do Đerdapa. Putnike očekuje putovanje kroz atraktivne predele koje krase  Ram, Golubačka tvrđava, Đerdapska klisura Veliki i Mali kazan, Trajanova tabla.

 

Brod „Akvastar Maksim“ sagrađen je pre deset godina, dug je 28 i širok 7 metara, pokreću ga dva motora po 280 konjskih snaga, ima moderno uređen salon i sunčanu palubu opremljenu ležaljkama, a kapcitet je 70 putnika.

Krstarenja su vikendom od aprila do septembra, a plovidba  traje 9 sati. Zaploviti Dunavom od Beograda do Đerdapa značii doživite ovu moćnu reku kroz nezaboravno krstarenje najvećom i najdubljom klisurom u Evropi, poručuju iz Akvastara.

Prethodni članakU FEBRUARSKOJ AKCIJI PRIKUPLJENE 34 JEDINICE KRVI
Naredni članakU SUBOTU POSLEDNJE PROVERE FORME FUDBALSKIH KLUBOVA