NA WOLT APLIKACIJI I PROIZVODI IZ ISTOČNE SRBIJE

480

U prostorijama Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS)u Zaječaru, održana je info sesija programa „velikiMali“ kompanije Wolt za partnere Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Wolt je vodeća platforma za dostavu širom Evrope i Azije. Na tržištu Srbije posluje od 2019. godine, a u junu 2022. je pokrenula Wolt Market, sa marketima u Beogradu i u Novom Sadu, koji omogućavaju dostavu namirnica potrošačima za manje od 30 minuta. Dostava podrazumeva sve kategorije proizvoda, od sveže hrane do tehnike.

Učesnicima info sesije pružene su osnovne informacije o uslovima za saradnju sa kompanijom Wolt kako bi ušli u njihovu ponudu i kako bi bili dostupni potrošačima putem Wolt aplikacije. Pored toga Wolt malim proizvođačima obezbeđuje maksimalnu marketinšku podršku kako bi se proizvodi što bolje promovisali i našli put do potrošača.

U okviru Wolt Marketa pokrenut je program „velikiMali“, kojim je omogućeno malim proizvođačima da svoje proizvode plasiraju na tržišta Beograda i Novog Sada putem online kanala prodaje.

Svi oni koji su zainteresovani da im se proizvodi nađu u paleti ponude Wolt-a, a nisu bili u prilici da prisustvuju info sesiji, mogu se javiti RARIS-u za sve dodatne informacije, na broj telefona 019/426-376 ili putem mejla: office@raris.org.

Prethodni članakPOŽAR U VELESNICI
Naredni članakOGREV ZA IZBEGLICE I RASELJENA LICA U KLADOVU