NOVI USPEH UČENIKA OMŠ „KONSTANTIN BABIĆ“

250
Na 11. Međunarodnom takmičenju hamonike „Jovan Bandur“ u Pančevu učenici prvog razreda osnovne muzičke škole „Konstantin Babić“ iz klase Nikole Balanovića, David Radanović, Maksim Dumitrašković i Petar Srbulović osvojili su druge nagrade.

Svoj talenat učenici muzičke škole iz Kladova potvrdili su i na drugom takmičenju pijanista „Mokranjac“ u Negotinu. Klavirski duo Sofija Jozić i Jovana Paunović iz četvrtog razreda osvojile su prvu nagradu, Lena Lakićević i Boris Balanović dobili su drugu nagradu, dok su Lena Keserić, Anja Brozbić, Iva Julardžija i Iva Krčmarević osvojile prve i druge nagrade.

U konkurenciji učenika drugih razreda: Konstantin Janković i Nina Blagojević poneli su prve nagrade dok su Dimitrije Gavrilović, Lena Klencovljević i Lena Jelenković osvojili drugu, odnosno trću nagradu.

Uspešni su bili i učenici trećeg razreda, Lena Savić osvojila je prvu nagradu dok je Lena Jelenković ponela treću. Učenica četvrtog razreda Aleksandra Kalinović osvojila je prvu nagradu, dok je Milena Krajnjan iz petog razreda dobila treću nagradu.

Direktor i nastavnici škole navode da su zadovoljni dosadašnjim rezultatima i čestitaju učenicima na njihovom trudu i uspehu i dodaju da sa puno entuzijazma nastavljaju sa pripremama za predstojeća međunarodna i republička takmičenja koja će se održati u Zaječaru, Beogradu, Šapcu i Nišu.

Prethodni članakU ČETVRTFINALU LOKOMTIVA-KLJUČ U SREDU 3. APRILA
Naredni članakKALENDAR ISPLATE FEBRUARSKIH PENZIJA