NOVO POSKUPLJENJE GREJANJA

403

Fikni deo oktobarskih računa za grejanje uvećan je sa 242 na 369 dinara. Zaposleni u JP „Jedinstvo“ dostavljaju pravnim i fizičkim licima oktobarske račune za komunalne usluge na kojima je za toplotnu energiju novom odlukom usvojenom na sednici Opštinskog veća fiksni deo uvećan sa 242  na 369 dinara iako su u oktobru radijatori u stanovima i u poslovnim prostorijama bili hladni.

Podsećanja radi fiksni deo je najpre u septembru uvećan za 13 odsto pa je umesto 220  iznosio 242 dinara. Za prethodni mesec usledilo novo poskupljenje koje je za razliku od avgustovskih računa veće ukupno za 149 dinara ili za 60 odsto, što se može videti kada se uporede avgustovski i oktobarski računi. Koliko je grejanje u Kladovu i Brzoj Palanci skuplje korisnici usluga uveriće se u decembru kada im na naplatu stignu novembarski računi.

Inače rok za izmirenje oktobarskih obaveza ističe 28. novembra navode iz „Jedinstva“ i podsećaju da najvećim dužnicima nude reprogram duga odnosno uplata dospelih obaveza na više mesečnih rata. Radnim danima blagajna u upravnoj zgradi preduzeća otvorena je do 16 časova, a subotom od 8 do 13 sati kako bi se kupcima olakšalo plaćanje računa bez provizije, kažu u „Jedinstvu“.

Prethodni članakRARIS ORGANIZUJE PREZENTACIJU EKOLOŠKOG PROJEKTA
Naredni članakOŠ „VUK KARADŽIĆ“ PROSLAVILA 187. ROĐENDAN